29/10 -12 LONDON CALLING.

Tog flyget till London med Big Booty Al för några veckor sedan så det är väl dags att dela med mig av våra upplevelser och brittiska influenser. Here we go! 

Fick åka hemifrån cptidigt, då det var sådan där mystisk dimma mellan träden och man var livrädd att rådjur och dylikt skulle hoppa ut framför bilen, men icke! Vi överlevde resan
och peppade med livsfarligt varmt Mc'D-kaffe och musik av det bästa slag. Fint vare!Som ni ser på Ellen var vi allmänt macho och schledna, men vi trotsade skoskaven, fotvärken och tröttheten och gick till Second Hand Paradise, den bästa marknaden jag varit på någonsin!!!! Både jag och Ellen jizzed in our pants och gjorde av med fööööör mycket pengar (men ändå inte för det var det fanimig värt). Det roliga var i alla fall att efteråt, när vi ännu tröttare än tidigare ställde ifrån oss alla kassar och invrigt letade upp varsin cigg, bestämde sig en duva att skita.. RAKT PÅ ELLENS HAND, PRECIS BREDVID HENNES EFTERLÄNGTADE CIGG. Dog av skratt hela vägen tillbaka till liverpool street och hade seriös magvärk dagen efter. Tack du underbara, märkvärdiga fågel för att du förgyllde mig dag. 

Efter fågelincidenten hittade vi ett supermysigt veganfik där alla var ovanligt trevliga, snygga och nyttiga. Jag provade pumpasallad för första gången och blev AMAZED!!!! (observera att det inte är salladen på bilden nedanför, DAH pumpor är oragnea)

Denna kväll drack vi massa öl, beställde drinkar från sexiga britter och provade på klubbandet i London. APPROVED! förutom den läskiga stalkergreken och den förgiftade fishbowlen. Nästa gång blir det Fabric. 
Åt vår dagliga megafrulle på Starbucks. Blev vansinnigt mätt varje gång och blev förälskad i deras pumkin spiced. Gaaah... to die for!!!

Hade tio minuters promenad till Westmenister Bridge & Big Ben. Ångrade många gånger att jag inte tog med min kamera, men det får duga med iphonebilder.

Stod och rökte/hämtade andan efter seriös shopping på Urban då vi stötte på Ellens kanske framtida man. Han var allmänt hipsterisch och rockig. Han hade hur som helst inga problem att förklara sin oerhörda kärlek för Ellen. Hans "meant to be". GÖLLET!
Hade sjuk tur med vädret, då det var sommarkvällvarmt under hela vistelsen förutom denna fömiddag då det regnade, ofc. Var relativt pissigt mellan tunnelbanan och hostelet men annars mysigt, faktiskt.
Åt vår sista frukost på Starbucks och tog tunnelbanan tillbaka till vår favoritgata so far. Var allmänt ledsna och sega inför hemkomsten, men shoppade upp våra sista pengar och hade en underbar förmiddag innan vi satte oss på Stansted Express och återvände till flygplatsen. Haha bestämde oss för att ta le crepes innan vi checkade in, då Ellen ännu en gång inte riktigt hade turen med sig. Hade precis tagit av oss skorna och gjort oss hemmastad vid vårat lilla bord då ellen först och främst välter ut halva hennes kladdiga, färglada smoothie över hela bordet. Sedan, när hon precis torkat upp, kollar hon åt mitt håll i panik och får en livshotande (ytterst högljud) hostattack, och måste spotta ut sitt kaffe i en servett, samtidigt som tårarna störtar ner från hennes ögon av rädsla och skratt. Slutprodukten blev en förtvivlad pandabear. Perfekt avslut!
Kan inte säga annat än att det var den ultimata minisemestern.

24/10 -12 Patience Gets Us Nowhere Fast.

Sicken jädra mysfaktor det blev påt! Ja, igårkväll alltså. 
Ebbs, Al unt Lovisa kom förbi på tidigt julmys, men både glögg, vuxna pepparkakor
(d.v.s pepparkakor med gorgonzola), julmust, raisins och julskiva. Snackade allmäna livsplaner och försökte dessutom att förutse hur våra framtida män, yrken och barn kommer att se ut. Kom fram till att Ellen troligtvis pluggar och är allmänt hipsterisch, Ebba blir lyxhustry och skaffar ett liv i USA, att Lovisa lär bli psykolog och jobbar med människor och att jag troligtvis blir hippie och byter kultur.. haha ja allt är möjligt! Får se vart vi hamnar någon stans.

Idag har jag inte gjort mycket. Tog ännu en lång sovmorgon och pluggade ännu lite körteori sedan kom Ägget, Lovisa och Emil förbi på kaffe. Kollade på gulliga proposal-klipp, snygga kläder och förlorade Ebaykap på min nyligen uppdaterade datormaskin (thanks again dennis). Efter någon timma eller två fick Emil och Ägget brådis men min kära vän och framtida mentor Lovisa stannade kvar en längre tid. Vi diskuterade knepiga relationer och svårbegripliga beslut. Kom inte fram till något speciellt, men det var skönt att konversera med någon som varken tycker att man gör rätt eller fel, utan förstår ändå.
Någon som själv kan dela med sig och inte undfly data. 

Nu ska jag snart besöka Hemköp och inhandla kvällens föda. Har nämligen bestämt mig för att överraska mammsen och ha pajen färdig på bordet när hon kommer hem från Stockholmsbestyret. TJARRRRÅ!

23/10 -12 Fit But You Know It.

Jag var inte proffs. Inte alls. Jag var skitkass. Men hade fan skitkul!
Mina armar och ben ville liksom inte lyda trots att jag var omänskligt pigg.
Kunde dessutom aldrig sluta skratta åt det påstående Märtha klämde ur sig efter halvtid..
dvs hur efterbliven man såg ut då man endast använder sin högerhand och låter vänsterhanden hänga och dingla som en slapp manstamp. Haha shit va fult det var att ha detta i åtanke den resterande delen av vår ypperliga amatörmatch. Låg och halvgrät på golvet av skratt vid ett tillfälle. Ja, det här måste vi göra om snart. 

Efter badmintonen släppte Märtha av mig på Hemköp där jag plockade upp lite frukostmat innan jag hoppade in i duschen och parkerade mig i soffan. Låg och zappade mellan tvkanalerna men fick tillslut krupp på skiten och gjorde varma mackor till mig och Erik innan han försvann ut i kylan. Satte sedan på en tysk film om Afrikat och lyckades förvånansvärt nog hålla mig vaken ända till Gorge Jung kom tillbaka. Recenserade filmen lite halvt och tog emot ett smärtsamt samtal +47 innan vi la oss tillrätta och skrattade åt Leif GW Perssons skrovliga ekande röst och ovanligt roliga gestikuleringar. "i de blindas rike är den enögde kung"...."mördat x antal kvinnor och unga flickor, misshandlat x antal och dessutom mördat en döende.." hahah (fel att skratta JAG VET) Men vad i hela välden syftar han på i den meningen?? jag menar hur fan går det till? Var personen i fråga (förlåt mig närastående) sjuk och liggandes på dödsbädden när Thomas Quick gav sig på stackarn eller avslutade han någon annans redan påbörjade mord... jag fattar inte!!!!! (och ja det är hemskt jag vet) hur som helsttttttt.....

Dagen därpå var det dags för provanställning, vilket gick galant och firades på kvällen med beer pong, loob och en halvt bruten tå. Lördagskvällen däremot spenderade i Huskvarna på Fadis & Emelys förlovningsfest, där jag, Hanna, Amir och Ellen ställde upp som servitriser. Hade uuuurkul och var inte isäng förrän kl 06.30. Hur bra som helst' grattis till det fina paret!  

I söndags vaknade jag lagom till mammas lyxlunch och hade lite kvalitetstid med min hemkomne bruder och sjukskrivne mor. Hann dessutom svänga förbi Dennis unt Al och hämta upp min dator/mysa lite med Lucifer innan Erik kom och plockade upp mig. 

Idag tog vi lång sovmorgon och frukostlunch på Gotteriet innan vi skildes åt och jag kunde hoppa in i duschen och plugga lite körteori.. tråkigt men nyttigt. Åker ju snart.
Phhhra phhraaa' 
 

17/10 -12 Eternally Forever.

Idag har sarah fått saker gjort. Ja, idag har ho' banne mig varit duktig!
Var ute och lämnade meritförteckningar lite här och var i staden, och gick dessutom förbi WB och lämnade tider/fick nya tider, samt grabbade fika med Emma. Gott och för himla trevligt att ses och springa ikapp varandra igen. Galet vad tiden går snabbt. Det är ju fan jul snart? Hur gick det till? Var på Fyndlagret med Anton och letade hårspray till kommande maskerad häromdagen och upptäckte då med sorgsna ögon att de redan börjat sälja julpynt? jag menar... VA? NU? det är ju inte ens halloween än. Galenskap!

Om en stund kommer Märtha och plockar upp mig vid busshållsplatsen. Vi kom nämligen fram till att en badmintonmatch skulle sitta fint en kall dag som denna. Måste erkänna att det ska bli spännande. Troligtvis kommer jag ha skitkul men vara fullkomligt värdelös. Men chansen finns även att jag är utomordentligt bra. Kanske till och med proffs! spännande.

15/10 Almost Eden.

Här skulle man komma ihåg att uppdatera med ja, juste.. lätt glömt. Tiden går för snabbt nu för tiden.. eller för sakta. Jag vet faktiskt inte. Tappar bort mig själv mellan dagarna. Glömmer gårdagens ambition och svävar in i saker som inte spelar någon roll. Glömmer att göra saker jag älskar och låter mig själv förvirras av saker, personer som jag tror ska dra mig upp, men som istället bevisar mig motsatsen. Jag har en millång lista på saker som borde bli gjort men som jag istället lägger åt sidan. Låter nyfikenheten vid liv, även fast jag vet att jag borde glömma, avakta och leta efter något nyttigare. Något bättre. Du är omöjlig att ha att göra med. Respekten finns inte riktigt där. Vi vet båda att det inte finns något att hämta där vi är, och att det aldrig har varit tanken. Men respektera mig åtminstonde. Be inte om ursäkt dagen efter. Jag kommer inte be om någon förklaring. Jag kommer aldrig att anstänga mig för att lära känna dig mer. Jag kommer aldrig att dela med mig av mig sjäv mer än jag gör förrän du ber mig. Om jag vill att du ber mig. Jag är egentligen en lätt människa att ha och göra med. Men du gör det svårt. Det är tur att jag har fina vänner vid mig sida. Det är tur att jag hinner att unna mig. Det är tur att jag snart är körduglig och kan köra härifrån, och att jag vet vilka jag vill hålla av vilken värdsdel jag än befinner mig i. Det är tur att jag känner mig själv och att jag vet i vilken riktning jag ska gå för att finna det jag letar efter.


Haha Oboy. Again you say. Jag är egentligen inte ett dugg därinunder. Inte alls tyngd, som orden kan få er att tro. Jag mår utmärkt. Jag är bara uttråkad, trött och less på intet. Less på rastlösheten och arbetslösheten. Lustig det där med personers ständiga klagan på stress, jobb och slitage. Jag saknar det faktiskt ibland. Till och med att vara sliten. Att stressa och att göra saker i sista sekund. Att vara stolt över sin insats och att känna lycka när man äntligen får tid till annat, utöver skola, jobb och plugg. Hahah jag kommer ångra att jag skrev detta när jag är  tillbaks igen. Ja, lustig. Arbetslösheten klär mig inte. Nu får jag fan ta och ge mig. Exakt när kom jag att bli såhär lat? 

Nu fick jag just reda på att min gudfar kommer på kaffe och skitsnack. Så ja, jag avslutar detta diffusa inlägg och tar fram Nordquist Franskrost. Fint skare va!

RSS 2.0