...

I want to throw cereal in yor face. 

25/11 -12 We Can Make The World Stop.

Jag kan liksom inte sluta vrida och vända på tankarna och funderingarna som drabbar mig när det kommer till den som aldrig riktigt nås. Ovissheten. Jag tror att det är där det hela började, eller hur som helst kom att börja. Jag skrattade först. Men inte åt mig själv.
Inte åt mina tvära tankemönster, som jag gör idag. Haha ja, idag skrattar jag. Åt mig själv.
Åt hur uppenbart tävlingsinriktad, komplicerad och outförsägbar jag har kommit att bli.
Om jag inte ens kan hålla reda på mina egna känslor, hur ska jag då någonsin kunna
blanda in någon annans? Ja den som vågar sig på är minst sagt tapper. 

Jag gillar min nya plan lika mycket som jag hatar den. Det positiva väger tyngst.
Men det negativa finns fortfarande där. Såvida jag ska sopa bekymmren under mattan
eller ej har jag inte lyckats reda ut än. Ibland känns det som mitt enda alternativ.
Jag menar.. jag vet ju...egentligen inte ett skit. Jag har inte en susning.
Så jag kanske ska trampa upp en ny stig ändå? eller.. jag har inte bestämt mig.
Hybrid eller heterogen? Vet inte än. fan.

Det finns ingen förklaring.
Tänker hur som helst sluta söka efter någon. 

21/11 -12 Everything Is Just Borrowed.

Ber om ursäkt för frånvarandet. Tänker som vanligt skylla på mitt hektiska liv och distraktion. Var på intensivkurs för två veckorsedan (snabbkurs för körkort) och har spenderat hela förra veckan åt plugg och övningkörning (omggggg så jävla jobbigt) MEN SÅ JÄVLA VÄRT! Nu har jag körkort. Fyfan vilken frihet. FYFAN VA SKÖNT! Vet dock inte vad jag ska göra av mina dagar numera. Rastlösheten växer med saknaden och julångesten.  Får chans att ta tag i träningen ordentligt igen, men dagarna känns långa ändån. Usch' nu får du komma hem och sysselsätta mig igen. Trodde inte att det skulle gå såhär trögt.
Nej fy! gillar inte den här känslan..

Tur att Sponge, aka norskjävel, besökte landet i helgen. Sjukt kul att se dig igen! 
Tog bilen upp till Linköping med Hany i fredags då vi väntade in vår efterlängtade Anette, samt Elin, Olivia, Muffe och pizzabagarna. Sällskapsdrack och skrattade åt låtquiz på Ågatan, sedan blev det fuldans och oreda inne på Platå. Micket bra! var i behov av just en sådan kväll. Lördagskvällen vart dock lugn med jobb och hemmamys. Hade gärna gjort fredagsgänget sällskap i Linköping igen men kände mig tvungen att vila innan morgondagens körlektion, som förövrigt gick oroligt bra. Firade det hela med vegetarisk ciaociao på Victoria, sedan åkte vi hem och tog powernap innan bion. (vampyrbion, ja. besviken ja.) Hur som helst en alldeles utmärkt mor&dotter-dag.

Nu ska jag återvända till ett avsnitt Greys and Anatomy. För jag orkar inte göra mer än att ligga still och kolla på sexiga doktorer just nu. Har inte lust med något annat. Just nu.

RSS 2.0