13/5 Go Tell Fire To The Mountain.

Snålar med uppdateringar numera... Mina ord hamnar istället på papper och sedan i handen på otåliga lärare. Lärare som vi snart tar farväl av. Lärare som kommer dra en djup suck av lättnad, dra ett streck och köra samma visa nästa år.
Nästa år. Då det är min tur.


Lovar er en bildkompensation inom en snar framtid. 
Kika här sålänge -----> http://sallysillysal.tumblr.com/


10/5-12 Ease my mind, will you?

Säger som jag sa till Ellen, I'm motherfuckkkin genius. I'm motherfuckin Einstein, Superman and Jesus himself at the same time. At least that's how I feel for the moment. 

Kom just hem från filmkväll á la Ellen, Eggie, Anton, Denniz unt Maxiponken. 
Schrooms visades på teveskrärmen denna gång och, som förutspått, kröp jag upp i soffan och grabbade första kudden likt ett litet barn. Fint var det. Rakade skallen med, och mumsade grapes. 

Anledning till att jag förtjänar titeln Geni, Einstein och Superman är att jag alldeles nyss, på mindre än en halvtimme fullbordade mitt tal inför morgondagen. Var rädd att jag skulle få sitta halva natten med det där nedrans etiktramset. Men nej, I'm all done! I's all finished och jag kan sova med gott samvete. Nu är det bara mitt tjugo minuter långa muntliga framförandet som kvarstår. yaaaaaaaaay. Borde kanske gå till sängs.

RSS 2.0