30/9 -11 On The Flip Of A Coin'

JA det är sant! 26'e december åker jag & Linnet på vårat drömprojekt.
Bilderna ovan är tagna från The Lion Park i Johannesburg, Sydafrika där vi ska sköta om dessa djur i två veckors tid.

Projektets inledning börjar såhär: Som volontär hjälper du till med dagliga uppgifter som mata och vårda djuren. Vem har inte drömt om att mata en lejonunge med nappflaska?

JAG HAR! fyfan. Känns overkligt. Kommer alltså att bo i ett safaritält med utsikt över savannen. Tänk om jag blir uppäten. Schysst död'

28/9 -11 Sadosadistisk smack-down.


Tar en paus från skrivandet och sträcker ut mig i min nya king size bed.
Har en one to one battle med melatoninet och ögonlocken som inte orkar.

Hittade en borttappad mapp med gamla officedokument, halvfärdiga projekt och sedan länge glömda bilder. Blev lycklig som få och hade höguppläsning för mammsen & jorma, medan mårten knegade med datorn på köksgolvet. Har haft endel roliga skrivuppgifter under året som gått, och det visade sig i efterhand att jag lyckats förvånandsvärt bra med de flesta. Älskar ju faktiskt att skriva. Dilemmat är att hitta tid. 

Hittade även en printscreenbild från en av våra intressanta konversationer i vintras.
Skrattade lite högt och mindes hur lätt allt va. Hur mycket jag kände. Långt borta nu dock.
Vill nästan skriva ut det och ha konversationen i bakfickan föralltid. För det var så klockrent, så jävla rätt' lite egoboost att ta fram när man känner sig allmänt nere. För jag lovar, att du inte kan känna dig speciellt nedstämd efter att ha läst va jag just gjorde. Kan inte få bort det fåniga leendet. 

Huuuur som helst har dagen vart helskön. Började i och för sig med ett prov i naturkunskap, men det gick suveränt så det var väl sköj. Därefter var det engelska, lunch och svenska, vilket jag ser fram emot nu för tiden. Vi kollar nämligen på Bright Star och jag är självklart kär i ben whishaw som jag mer än gärna vilar ögonen på under de kommande svenskalektionerna. Jag menar, finns det något sexigare är en romantiker? och då menar jag tvättäkta' med attityden, språket och mystiken. Synd att de är så sällsynta i dagens samhälle.


Den dagen vi åter möts ska jag ej hålla tillbaka.


27/9 -11.

Jag vill bara sova i ditt hjärta nu. Kan vi inte bara sova. Något litet enkelt lätt? Som slutar när vi är klara.

24/9 -11 Struckkkkkkkkkkkkkkk by the sound.



Lyckades krya på mig tills helgen trots allt! så jävla GIR. 
Hanna överaskade mig genom att snubbla in i min fina fyfanvagöttnuärdetfredags-rutin, vilket innebär att jag stod och fönade håret halvnaken med musik som försökte överrösta men som inte riktigt lyckades. Hade den där chillaaaaaviharhelalivetpåoss-attityden och hade inte lagt märke till tiden, som tydligen sprungit iväg medan jag roade mig med ovässentliga sysslor. Fick alltså speeda som fan, och sprang runt och gjorde kaos i lägenheten medan hanna ständigt gjorde mig medveten om hur många minuter jag hade på mig att bli färdig. Dessutom kom patten i all kaos och gjorde det hela ännu mer kaotiskt! Snäll som han är skjutsade han dock bort oss till kalas i ängarydstrakterna. Därefter var det dags för Babar och Kite. MGAH så jävla bra. Älskart! Hamnade även på piggelinfest innan vi tvingade oss ut i kylan och hem till mig. 

Lördagen spenderades i lkpg med mig själv.
Chillade runt och gjorde även denna gången av med alldeles för mycket pengar.
Blev dock nöjd och utmattad, samt åt världens godaste skagenmacka på stationen.
Den dödade mig nästan på tåget när jag satte i halsen och var nära på att spotta den i bakhuvudet på killen framför, men det gör inget. Tänker äta den nästa gång också (variation<3).

Kvällen började på baronen med hanypany & bagarna, därefter ölspel hos john och 
strandbaren, samt en sväng till kalle innan jag och hanna såsade hemåt'
Skulle inget hellre än att vilja ha det sista samtalet inspelat!
haha ja jisses' ibland älskar jag oss.

21/9 -11 The world spin in steady rotation.



Mådde bättre än förväntat när jag klev upp imorse så det var bara att slänga på sig kläder, grabba en macka och stressa ner till skolan, vilket tydligen visade sig vara lönlöst. Hade glömt att vi börjar med naturkunskap och att jag ska vänta med att göra provet en vecka eftersom att jag hoppade in senare i kursen. Så jag vandrade istället ner till biblioteket och fixade en bok, sedan gick brandlarmet.....kul. Stod ute och frös några minuter sedan gick jag och Ebba till macsalen där vi tog fula bilder och skrattade tills vi halvt avled. Därefter kom andra kusinen förbi och gjorde oss sällskap. Var meningen att vi skulle ta tag i Kaktus (en sida i Tranås tidning) men det vart inte mycket med det, utan vi kollade istället på mysko musikvideos & annat bös.

Resten av dagen flöt på bra och filosofin gjorde mig lika snurrig som vanligt.
Dock gjorde den mig peppad inför kommande essä-utmaning. Satt och kladdade ner ett helt A4 med förslag och frågeställningar jag kan ta med. FUN.

Nu har jag suttit och läst/skrivit ner anteckningar om judendomen och borde kanske även läsa ett par sidor i naturkunskapsboken, men det har jag absolut ingen lust med så det får vänta. Det hinner jag göra imorgon, då vår friluftsdag tydligen är inställd (livet älskas).

ÖH ja sha'

20/9 -11 Sky blue, Redfoo and Q.

JA jag har vart frånvarande. 40 graders feber, njurbäckensinflammation, frossa och halfluss.
JA jag har mina skäl. GOD MUST LOVE ME!!!!! Längtar väl tillbaks en aning kanske.... GAH

Saknar Ibiza något fruktansvärt! Inte minst alla underbara människor vi träffade..
Vill inget mer än tillbaka! Sola hela dagen, ta en lunch vid strandpromenaden, sedan gå till Beach palace för att häva drinkar med Michaela, Kat & gänget innan vi tar en taxi till Amnesia och försvinner bland showdancers och transvestiter. Så vill jag ha det. Varje dag helst.

Men men, får väl fokusera på att bli frisk nu istället. Har inget vidare val, utan måste ta mig till skolan redan imorgon. Lär väl krävas ett par ipren, men vi får väl hoppas att jag överlever. FAN, jag har inte tid att vara sjuk!

15/9 -11 Hon söker romantikens blå blomma.



Har just hämtat hem godingarna till vänster och är förövrigt lycklig & allmänt förvirrad. 
Ställdes igår en mycket bra fråga.. hur tänker du? ... svaret på den frågan vet jag knappt själv. Tror inte jag tänker alls för tillfället utan går på ren instinkt. Om detta är bra eller dåligt vet jag inte. Det märks väl! Någon gång snart kommer jag väl i fas igen. Kan ju inte stanna i denna koma föralltid' 

Vill dessutom uttrycka min kärlek till kursen etik/livsfrågor. Får verkligen med mig sjukt mycket varje gång jag går därifrån. Visserligen frågor som fastnar på hjärnan och som det inte riktigt finns några raka svar på, men det är väl lite det som är vitsen? att man ska få gå runt om frågan ifrån alla vinklar, och komma fram till slutsatser ifrån så många olika perspektiv som möjligt. Sjukt intressant! Just nu håller vi på att hitta argument för/emot vård till papperslösa barn utifrån de olika etiska perspektiven. Skulle kunna sitta kvar hela dagen och argumentera. 

Nu ska jag dock vidare till gymet och svettas litegrann, sedan har jag en hög med läxor att ta tag i. FUNFUNFUN, usch! fattar inte hur jag ska hitta tid till allt.

14/9-11 Dem som bländats av ljuset.



ÅH fyyyy vad jag är på bra humör!
Kollade igenom ett gammalt sms från jasse där han, efter lång diskussion om framtida planer, skrivit ner skolor, utbildningar, tidningar och annat material att läsa. Blev glatt överraskad och nu är jag så sjukt inspirerad. Vill bara nå studenten nu, och sedan fortsätta resan. Fick dessutom ett uppmuntrande samtal alldeles nyss, som även det bidrog till mitt exalterade tillstånd. Var väl bara det jag ville framföra' herrrrrrrrå, nu kommer banany'

14/9 -11 BAAAZIIINGA.


Kom precis från naturkunskapen och har nu en evighets hål mellan kommande lektion.
Sitter och kollar in gamla favoritklipp och skrattar i min ensamhet. gah' älskart!


13/9 -11 Blitzkreig bop.

Som på silverfat? eller? haha jag vet inte riktigt vad jag ska tro längre'
Har gått med ett fånigt leende på läpparna hela dagen.

Morgonen drog igång med en flummig medialektion, då jag Ebba & Ellen framförde våran marknadsplan/produktplanering på bred stockholmska. Sjukt kul, sjukt fult. Därefter var det dags för min första naturkunskapslektion, då det vart ytterst lite naturkunskap och desto mer lägesrapporter från mig & klara, samt asgarv när vi dissekerade den stackars organdockan.

Efter naturkunskapen var det svenska på schemat, då vi bjöd på ännu en flummig presentation vid tavlan. Fullkomligt älskar att vi aldrig kan vara sådär stenseriösa som våra klasskamrater, utan måste måste skämta till det med diverse ljudeffekter och annat trams. Himla kul dock!

Bra dag ändå. 
Nu ska jag dricka tre liter tranbärsjuice, samt käka citron & ta en varm dusch.
Tror nämligen att en urinvägsinfektion är på g, stämmer detta tar jag fanimig livet. 



Until the Icarus in your blood drowns.


I'm no price!

11/9 -11 I dont want it, But you give it.

Kan inte annat än säga att helgens bravader var underbara! 
Sådär spontant, stördt & fullkomligt rätt’ Sådana dagarna som dyker upp
när man som mest behöver det. Skönt att ha spontanhanna tillhands’ hon är alltid välbehövlig. 

Startade med lite förfestande hos mig i gårkväll, och ännu mer förfestande hemma hos Sandra där ett gäng brudar frossade kräftor och hade andliga diskussioner. Därefter en sväng förbi strandbaren & Citygrillen innan vi gjorde besök i Torpas skogar. Rödvin, CDskivan of doom, duracell & en smula kreativitet. 

Kors i taket’

You're the things that make up my dreams.


Deer Tick – Twenty Miles

10/9 -11 CAN'T HUG EVERY CAT.


Det vart inga kräftor som planerat, vart istället underhållande förfest at mah place innan vi vandrade ner till Fadi & Bobo på Baronen. Tog några drinkar & roade oss där ett tag, sedan mötte vi upp Adam & Johan. 

Vi gladde oss genom att “batmana” på diverse stängsel och andra ting, sedan vart det någon slags efterfest hemme hos Johan, där vi kollade på fula videos och var allmänt trotsiga.

9/9 Mahalageasca'


Fullkomligt urpumpad & genomsvett av dagens boxningspass’
Precis som det ska vara! bara att slänga i sig lite mat och ladda om batterierna,
för ikväll är det party á la Sälen unt Hanybanany som gäller! Tänkte rent av ta en
rehabiliteringshelg och dessutom göra oss av med våra aggressioner vi gått och
burit på alltför länge nu.
Träffade ett par Stockholmare på vägen hem tidigare idag, och blev inbjudna till
kräftskiva, lite spontant sådär bara’ TJA SKA NI MED?? får se hur det slutar..

06/9-11.

Hatar att inte komma någon vart. Fullkomligt avskyr att du vägrar lämna.

06/9-11 I Don't Wanna Hear It.

Minor Threat – First Two 7s





RSS 2.0