29/11-11 Gammaltmengött.


29/11-11 Vardagstrams.

Fortfarande lika dålig uppdatering. Fortfarande samma förklaring. Min lathet.
Sitter för tillfället och käkar frulle i macsalen medan jag iaktar ebba & ellen som är i full gång med photobooth. Sköj. Helgen och föregående vecka har varit allmänt Jagadamba. D.v.s mer än ok. Minns att jag varit allmänt euroforisk och skolan har varit mer slapp än vanligt. Vad jag har haft för mig har jag dock tydligen redan lyckats förtränga. För som vanligt minns jag inte.

Eller jo helgen har ännu inte hunnit bli suddig. I fredags tog jag ett tvåtimmarspass i boxningsgymet, och var fullkomligt urpumpad när jag därefter klev in i hallen och skulle få av mig mina ovanligt bråkiga gympapjux. Ramlade halvt in i garderoben och orkade inte ställa mig upp, utan satt istället kvar, lite halvhjärtat, och skrattade åt mig själv. Ville bara ligga kvar och sova en timme eller två, men stressfaktorn var tydligen 1000 och jag fick istället tvinga mig in i duschen och ta fram dammsugarn för att suga upp de retliga smulorna i köket. Sedan var jag redo att välkomna födelsedagsbarnet och kusinerna för att blanda drinkar och snacka ovärdigheter. Spelade även en del spel och fick slutligen ytterligare sällskap innan vi gick mot Biz. Döskön förfest & helt okej utgång. Alldeles lagom kväll helt enkelt.

På lördagen var det bara att gilla läget och vandra bort till Wienerbageriet för att sälja kakor och prata väder & julstök med stammisarna. Gillar verkligen mitt jobb, men det var fan inte min dag. Var trött som aldrig förr och hade ont överallt efter fredagens boxningspass. Meeen jag överlevde och hann med en kort tupplur efter jobbet innan det var dags att röra på sig igen. Kvällen spenderades hemma hos Patrik med Elvira och en bunt muntra människor. Julbak & Vin stod på schemat men det vart som jag misstänkt mer vin än bak. Lyckades dock med en del mästerverk på pepparkaksfronten innan vi tog bilen bort till stan och spenderade sista delen av kvällen inne på Babar.

Söndagsförmiddagen invigdes med varma mackor och varm oboy á la Säl, och jag och madde var mer slitna än vanligt efter nattens intensiva konversationer.. Var meningen att jag skulle ta snålskjuts med Madde, men det slutade med att jag satte mig i en ersättningsbuss till jkpg, där jag sedan blev upplockad av Jedi-jens & Cohen. Bilen gick sedan mot Tapias lya där det spelades Fifa, gjordes musik, pluggades matte, bjöds på öl och även endel gitarriff. Som vanligt en skön kväll. Synd bara att jag, som den olycksfågel jag är, lyckades missa bussen med en minuts marginal dagen efter. Well well.. nu ska jag leta reda på min klass och ha svenska. FUN.


Idag flög jag fram på cykeln. I alla fall i tanken. Har gjort det ett tag nu.


20/11-11 The Coldharbour road.

Är alldeles för lat för att uttrycka mig i ord så jag gör det i bilder istället.
Bilderna är från föreställningen på Öppet hus i lördags. Duktiga dansare! mycket bra show.Synd att upplösningen på vissa bilder är skit..

WHAEVAH'HOWEVAH'COUNT ME IN!

Det bara stämmer helt enkelt. Fullkomligt älskar detta väsen!

If the wild bird could speak.

RSS 2.0