24/12-11 HALLELUJAH!

HEJHOPP! idag är det julafton och om en halvtimma kommer linnet och plockar upp mig. Därefter går bussen mot kastrup och därefter flyg mot Doha, och slutligen slutdestination Johannesburgh. Shit det här händer! Känns helt galet. Det är alltså dags för mig & linnea att volontärarbete med vita lejon i Sydafrika. Ser fram emot varenda sekund. Åh vad jag ska njuta! 

Får se om jag hinner uppdatera något där nere. Annars får ni höra när jag kommer hem.
Jahopp, ska väl kolla packningen en sista gång nu hade jag tänkt.
God jul och allt vad det heter. Puss&Kram.

08/12-11 Brutal Beatings And Name Callings.

AA Bondy – Killed Myself When I Was Young AA Bondy – American Hearts M Ward – For BeginnersRed House The Middle East – BloodBlitz – New Age

08/12-11 Wicked Witch Time.

Har slutat för dagen och sitter nu och väntar i Mac. Måste bara dela med mig av gårdagens äventyr lite snabbt. Fick ett desperat sms av Patrik som skrek ut sina cravings. (SÅ JÄÄÄVLA SUGEN PÅ MAX!!!!!!) Så vi tog en impulsiv tripp till Mjölby med Hanypany. Vårt ända syfte med resan var 3 nöjda magar och gratis kaffe, men det hela slutade annorlunda. 10 minuter från vår slutdestination fick vi tvärbromsa för att undvika att köra på två jyckar som irrade runt på vägen. Såg både framför oss och i backspegeln stora lastbilar i deras riktning och rent av kastade mig ut ur bilen för att få undan dem från vägen. Något jag lyckades med i rättan tid. Fy vilken tur' de hade aldrig hunnit stanna. Därefter gick vi upp till närmsta hus för att fråga en stackars dam i morgonrock om hon kände igen jyckarna, men de var inte ifrån närheten. Vi fick istället ringa polisen som bad oss ta hand om dem tills vidare (d.v.s. tills någon ringer och efterlyser dem). Stackarna frös så de skakade och vart dyngsura när snön väl smälte i den varma bilen. Men de var välskötta och oerhört hyggliga så bilresan vart inget problem. Tog ett stopp på max för att invänta ett samtal från eventuell ägare, men något samtal kom inte så vi fick helt enkelt åka hem två hundar rikare. 'Vi som bara ville ha ett styck hamburgare!.. Fruktansvärt random måste jag säga. Inget man var beredd på direkt.

Vi har fortfarande inte fått något samtal, men de mår fint och förhoppningsvis är de snart på hemmaplan igen. Annars får de väl helt enkelt behålla sina resterande namn (Flås & Mys) och bosätta sig i Pattens lägenhet framöver. Det skulle han säkert gå med på.. Jäjä ville bara dela med mig av denna förträffliga upplevelse. Nu ska jag gå och käka moussaka med Ellen & Ebba.

07/12-11 She's Long Gone.

Skoldagen resulterade i PA-snack (förberedelser inför resan) med Linn & Hjorten, schyssta raggningsrepliker på engelskalektionen, slapp svenska, julkulsfotboll i hangaren, religionskrig och filosofi. Imorgon blir det istället en samhällslektion och en jädra massa filmande i skolans korridorer. FUNFUN.

Efter skolan vart det ett träningspass och hämtmat med Alice som middagsgäst, och nu kom jag precis in ifrån kylan efter att ha tagit en snabb tur ner till Hanypany som tog paus i hennes eviga jobbande. Fick dessutom precis reda på att bussen till kommande måndags luciafirande är bokad och klar, sjukt bra!

06/12-11Pumped Up Kicks.

Nu dröjer det inte länge. Snart sitter jag bredvid dessa bländande vackra skapelser.
I sydafrika. Mitt i sommarn. ÅH jag blir helt till mig! Har inte det minsta emot att vara borta över nyår då jag istället får spendera dem i lejonparken. Hoppas innerligt att snubben i himlen är schysst och spolar fram tiden en aning. Vill bort från snön & kylan. Bort från allt som har med julen och stress att göra. Vill sitta med favvolinn och tagga på flygplatsen.
JA jag vill lämna landet. NU.

05/11-11 Ain't no sunshine.

Självaste Hanypany fyllde 19 i helgen så jag slänger upp ett par läckra bilder i kompensation för den försenade födelsedagspresenten. Du vet hur fruktansvärt mycket jag tycker om dig!

Skolan är fortfarande slappare än vanligt och jag likaså. Gör inte ett skit, men ändå är jag för seg för att ta tag i saker när de väl dyker upp. Har jag helt tappat ambition? Eller är jag bara allmänt virrig? Tror på en kombo av dem båda! Har så mycket i tankarna just nu. Jag menar.. jag åker ju till Afrika om 20 dagar? GAALET' har inte fattat det än. Har haft fullt upp med förberedelser inför resan, samt stressat med Klickéredaktionen och en pissig svenskauppsats som jag aldrig lyckas ta tag i. Nu är det även dags att fixa bidrag till julshowen då jag ska filma och dylikt. Spännande och se om jag hinner med allt. 20 DAGAR! Gaaah. 

Idag föll hur som helst årets första snö och dagen började med snabb polka och rundtennis.
Resten av dagen gick, som alla andra måndagar, väldigt snabbt och hemma har jag inte gjort någon nytta. Skulle som sagt ta tag i svenskauppsatsen men det är fullkomligt omöjligt. Det är alldeles för lätt att sätta på favoritspellistan och göra onytta. Hittade bland annat ett gäng teckningar och lappar vi gav vår mor bak i tiden. Fruktansvärt kul. Här har ni ett av mina konstverk. 

Du behöver inte hetsa? haha WTF. Jaja jag hade säkerligen en fin tanke bakon gåvan.

Förövrigt var jag på Sacomässan förra veckan och hittade min drömutbildning såehehe känns ganska klappat & klart! Helgen började med förfest @ Maddes place, samt en utgång med tequila-race' födelsedagsbarnet i ära. Efter det en mycket bakfull uppstigning och en fika med Marco & Jens innan jag, Hanna, Carl och John tog dödsturen hem till Tranås igen. Fixade lite med PA't sedan blev det en även en ytterligare tur till jönköping innan helgen försvann.
Mycket särpräglad men skön helg. Bjuder på ett par bilder som bevis.

Nu tänker jag sova och förhoppningsvis drömma lika vackert som igår natt. Gunatt.

RSS 2.0