29/10 -12 LONDON CALLING.

Tog flyget till London med Big Booty Al för några veckor sedan så det är väl dags att dela med mig av våra upplevelser och brittiska influenser. Here we go! 

Fick åka hemifrån cptidigt, då det var sådan där mystisk dimma mellan träden och man var livrädd att rådjur och dylikt skulle hoppa ut framför bilen, men icke! Vi överlevde resan
och peppade med livsfarligt varmt Mc'D-kaffe och musik av det bästa slag. Fint vare!Som ni ser på Ellen var vi allmänt macho och schledna, men vi trotsade skoskaven, fotvärken och tröttheten och gick till Second Hand Paradise, den bästa marknaden jag varit på någonsin!!!! Både jag och Ellen jizzed in our pants och gjorde av med fööööör mycket pengar (men ändå inte för det var det fanimig värt). Det roliga var i alla fall att efteråt, när vi ännu tröttare än tidigare ställde ifrån oss alla kassar och invrigt letade upp varsin cigg, bestämde sig en duva att skita.. RAKT PÅ ELLENS HAND, PRECIS BREDVID HENNES EFTERLÄNGTADE CIGG. Dog av skratt hela vägen tillbaka till liverpool street och hade seriös magvärk dagen efter. Tack du underbara, märkvärdiga fågel för att du förgyllde mig dag. 

Efter fågelincidenten hittade vi ett supermysigt veganfik där alla var ovanligt trevliga, snygga och nyttiga. Jag provade pumpasallad för första gången och blev AMAZED!!!! (observera att det inte är salladen på bilden nedanför, DAH pumpor är oragnea)

Denna kväll drack vi massa öl, beställde drinkar från sexiga britter och provade på klubbandet i London. APPROVED! förutom den läskiga stalkergreken och den förgiftade fishbowlen. Nästa gång blir det Fabric. 
Åt vår dagliga megafrulle på Starbucks. Blev vansinnigt mätt varje gång och blev förälskad i deras pumkin spiced. Gaaah... to die for!!!

Hade tio minuters promenad till Westmenister Bridge & Big Ben. Ångrade många gånger att jag inte tog med min kamera, men det får duga med iphonebilder.

Stod och rökte/hämtade andan efter seriös shopping på Urban då vi stötte på Ellens kanske framtida man. Han var allmänt hipsterisch och rockig. Han hade hur som helst inga problem att förklara sin oerhörda kärlek för Ellen. Hans "meant to be". GÖLLET!
Hade sjuk tur med vädret, då det var sommarkvällvarmt under hela vistelsen förutom denna fömiddag då det regnade, ofc. Var relativt pissigt mellan tunnelbanan och hostelet men annars mysigt, faktiskt.
Åt vår sista frukost på Starbucks och tog tunnelbanan tillbaka till vår favoritgata so far. Var allmänt ledsna och sega inför hemkomsten, men shoppade upp våra sista pengar och hade en underbar förmiddag innan vi satte oss på Stansted Express och återvände till flygplatsen. Haha bestämde oss för att ta le crepes innan vi checkade in, då Ellen ännu en gång inte riktigt hade turen med sig. Hade precis tagit av oss skorna och gjort oss hemmastad vid vårat lilla bord då ellen först och främst välter ut halva hennes kladdiga, färglada smoothie över hela bordet. Sedan, när hon precis torkat upp, kollar hon åt mitt håll i panik och får en livshotande (ytterst högljud) hostattack, och måste spotta ut sitt kaffe i en servett, samtidigt som tårarna störtar ner från hennes ögon av rädsla och skratt. Slutprodukten blev en förtvivlad pandabear. Perfekt avslut!
Kan inte säga annat än att det var den ultimata minisemestern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0