Simon and Garfunkel.


19/5 -11 Walk idiot walk.

Gårdagen var nog ovärdaste skoldagen på länge. Hade inte en enda seriös lektion. 
Kom till en början till samhällslektionen, bara för att få reda på att vi hade inställt och få en sk håltimme. Satte mig i macsalen och redigerade lite på mitt bokomslag tills det var dags för psykologi. Även då var det tyyyp inställt, då vi ändast fick reda på vårt slutbetyg och sedan fick utrymma. Måste säga att jag är mycket stolt över min insats, och faktiskt så längtar jag redan till psykologi B. Så fruktansvärt intressant och lärorikt. Mina klasskamrater och jag hade häromdagen en diskussion om vilka ämnen man faktiskt har nytta av efter gymnasiet. Själv anser jag att matte, dvs krångliga ekvationer och annat trams, inte kommer ge mig mycket om man jämför med psykologikursen, medan Christoffer & Fredrik var helt inställda på att psykologi är relativt onödigt. Blev lite frustrerad och försökte lägga fram min teori och kärlek till denna underbara kurs, men det var endast Isabel som höll med, så jag gav upp ganska snabbt. De verkade inte ha några planer på att ta till sig det jag sa. Dessutom skulle jag bara blir ännu mer frustrerad och göra en jättedebatt om det hela.  

Klart att man har nytta av allting man lär sig, men matte är fan inte min grej, usch! 
Men visst blir man lite brydd av vissas sätt att se på skolan, läxor, prov och lärdom i övrighet, då vissa inte verkar fatta att man lär sig för livet och inte endast för att man ska klara kommande prov. Men men jag orkar faktiskt inte bry mig alltför mycket. 

Avslutade skoldagen med ännu en inställd lektion och en föreläsning i media.  
Var en informatör som kom och lite impulsivt berättade om sitt nuvarande yrke och tidigare yrke som journalist. Ångrar verkligen inte att jag gick dit, trots att jag var tvungen att ha ytterligare en timmes hål efter psykolgin. Skönt att få ett ärligt persepktiv av yrket, och inte bara någon som försöker marknadsföra sig själv. Journalistyrket är något jag haft i tanken ett bra tag nu och blir bara mer och mer nyfiken. Visst är det ett ett tufft arbete med mycket kritik och eget ansvar. Kan ju bara tänka mig hur det är till en början, hur liten och vilsen man borde känna sig. Men det innefattar även det jag brinner för för tillfället. Älskar att skriva och uttrycka mig själv både skriftligt och muntligt. Även foto och film ingår och dessutom får man hela tiden utvecklas inom arbetet och variera sig, samt träffa nya människor. Lite utav ett drömjobb faktiskt.  Men vem vet, man hinner väl kanske glida in på andra spår innan det är dags att plugga. 

Efter skolan tog jag, duktig som jag är, tag i mitt liv och städade mitt rum. Mamma kommer bli happie. Därefter slängde jag ihop något att äta och tog en dusch innan Jacob anlände. Vi fortsatte vårt Saw-maraton, dvs de två sista filmerna. Mycket bra båda två, men måste nog ändå medge att de tre första filmerna är sjukt mycket bättre. Eller såg jag trean.. vet fan inte!Denna dag har vart ganska ovärd den med. Ville inget annat än ligga kvar i sängen hela dagen, och tycktes aldrig riktigt vakna. Gjorde inte ett piss på engelskan. Eller jo, inte det man skulle dock. Satt istället och immiterade John F(ucking) Kennedy och diskuterade filmvärldens verk med Rasmus. Värt! Resten av dagen var seg & oviktig, och nu ska jag baka kladdkaka och plugga svenska.

18/5 -11 Finns det en så finns det flera.Bildera' sen i fredags, attans va fint. Har saknat dig min brud!

18/5 -11 Truly worth getting lost in.


When the pursuit of one true love in wich to fall.
Heheeee blir nog inte samhällsprov idag i alla fall.
Var meningen att jag skulle plugga massa igår, men så vart det visst inte.
Men det löser sig nog eftersom vår klass är så sjukt besvärliga och aldrig kan komma överens om en provtid, utan måste ha tre stycken. Kan tyckas vara bra, mer jobbigt tycker ja. JÄJÄ nu ska jag väl cykla ner till skolan och eventuellt ha inställt eftersom en tredjedel av klassen skriver prov.

The minor where a major wants to be.


17/5 -11 LIKE PUNCHING IN A DREAM.

Mattenationella är över! Tack gode gud (mmm så jävla kristen)
Inte en aning om hur det gick dock, men det är fruktansvärt skönt att ha det överstökat. 

Nu är det ändast samhällsprovet kvar denna veckan sen får jag tid till annat. 
Ska nog ägna mig lite åt filmskapandet vi knegar med på journalistiken.  Har ju rent av älskat journalistiklektionerna på senaste tiden, då vi fått analysera & tolka en massa reklam, samt fått tillfälle att göra vår egen reklamkampanj. Den blir nog inte lika snygg & kontroversiell som Sisleys kampanj här ovan. Men bra ska den bli! Kommer ha jävligt kul under processen i alla fall. Haha, älskar att driva stackars Ebba till vansinne, då hon aldrig riktigt fattar om jag är seriös eller sarkastisk, samtidigt som jag ser Ellens roade min i bakrunden. 


I dagens ära åkte jag dessutom och köpte mig en stor godispåse, som jag nu sitter och vräker i mig. Det är jag banne mig värd efter denna dag! Började med ett nationellt matteprov på fyra timmar och avslutade med muntligt NP i engelska. Usch! 

Nu ska hämta läxböckerna och slå mig till ro under täcket.
Känna mig lite ensam och tycka halvt synd om mig själv
samt längta någon helt annan stans.

16/5 -11 Jag vill säga det högt och klart.

Förra veckan var en mycket hektisk vecka med läxor, nationella prov, ungdomsrådsmöten, samt laserdome med syskonskaran & en fet psykologinlämning. Kan ju säga att jag kände av pressen när jag fick reda på att den avgjorde i princip hela ens betyg. Skoj! hähä som tur var gick det mycket bra. vet inte vad jag hade gjort annars. La ner endel tid om man säger så...

Även helgen har varit intensiv, då jag i fredags välkomnade Hanna som jag saknat så dant.
Vi gick en runda i avsikt för att hämta upp mitt saknade vin. Dock var inte den vi sökte hemma så vi vandrade hemåt igen. Där grabbade vi varsit glas vin och slog oss ner framför datorn. Roade oss med ett gäng fula youtubeklipp, sen kom Johnsize & Perrapung och hämtade oss.

Försvann in i någon okänds lägenhet där vi till en början satt och kommenterade en viss mans tattueringskataloger. Haha ja det hade vi mycket kul åt ( i synnerlighet jag som dog lite när han stolt visade sina tribals, kinestecken, halvkassa drakar och animerade bonddjur) Visserligen var det ju inte han som illustrerat dessa konstverk, men ändå! HAHA kul. Huuuur som helst vart det helt plötsligt en jävla massa folk och vi lyssnade på samma låtar minst tio gånger om, hade pungsnack på balkongen, inledde partnerskap & räddade en viss DF innan vi vandrade hemåt.

Mycket udda kväll, men ändå fin på något vis.
Ska försöka tigga till mig lite bildbevis när jag får tag på Hanna.


Haha HÄNG MÉD!

Cute eller creepy?

På lördagen var det bara att gilla läget och stiga upp tidigt för att inta kassan på Wienerbageriet. Var väl relativt död innan jag fick i mig mitt morgonkaffe men efter det var det ingen fara. Lugnaste lördagen på länge var det med, skönt!

Efter stängning (dvs dammsugning, moppning, diskning osv) var man däremot inte jättepigg.
Dessutom hade jag glömt mina nycklar hemma på morgonen och var utelåst, så jag gick till en yrvaken Kewin och hämtade mitt vin. Fick dessutom skjuts i hans alltför snabba bil. Bussigt!
Därefter dusch, mat och en Linnéa plingandes på dörren.
Vart ännu mer vin denna kväll då vi var på inflyttningsfest hos Linnás syster Elin. 
Hade himla trevligt med intressanta folk och intressanta konversationer. Ångrar att vi utrymde!
Blev schhhhhade av en viss Kadir som skjutsade oss till Ängaryd helt i onödan, samt en fullkomligt idiotiskt resa till Junkaremålen. Men utöver det var kvällen helt okej. Mer än okej faktiskt.

Den slutade på Citygrillen (of course) med regn utanför och en glad skara Melodifestivalen-fans. Haha ja om det inte hade regnat som as utanför hade jag kanske stannat ute lite längre innan jag lät mig bli upphämtad.

Söndagen vart inte vidare jäktig. 
Vaknade sent, kollade på Sunes sommar & sov lite till.
Haha ja söndagen var fin. Som vanligt!


Nu bör jag plugga matte i mängder.
Nationella imorgon. FUNFUNFUNFUN.

05/5 11 Finns en mera punkiga parallel.

hejhejhej nu är man väl tillbaks igen då va! 
Har haft fullt upp den senaste tiden. Massa prov, inlämningar, nationella och annat bös som var tvunget att komma först. tyvärr. Hade jag haft bra minne hade jag kanske nämnt vad jag haft för mig utöver allt plugg & elände, men som ni säkerligen redan har upplevt har jag Sveriges dåligaste minne. Seriöst! Jag är fan sämst på att komma ihåg saker, i synerligt namn, datum och födelsedager, vilket kan vara sjukt problematiskt.
Mina vänner klagar ständigt på detta då jag adrig riktigt lyckas fästa namn eller fatta vem fan det är folk pratar om, även fast jag träffat personen ett dussintals gånger.
Pinsamt emellanåt. Speciellt om personen i fråga tar åt sig och hatar mig i hemlighet, vilket jag anar att hälften av dessa stackare gör. Borde kanske be om ursäkt till alla namnlösa personer där ute. Jag är helt enkelt påväg att bli senil. ja det måste vara så.
Ända förklaringen.

Huuuuur som helst...

Påsklovet som tog slut alldeles för fort invigde vi med ett så kallat chokladparty hos Klara. 
Riggade upp hennes chokladfontänt som tog några år att få igång, samt skar lite frukt att doppa sedan sloga vi (närmare bestämt jag, Alz, Isabel, Sofie & Klara) oss ner i soffan och kollade på någon bra film som jag givetvis inte kommer ihåg namnet på. Efteråt vart det även en omgång charader och allmänt tjafs. Mycket trevlig kväll måste jag säga. Görs gärna om!
Vart även endel jobb på lovet, men annars tog jag det mest lugnt.
Det vill säga sov halva dagarna.. gött!

Tänker faktiskt inte skriva mycket mer just nu, för jag är lat och behöver mitt morgonkaffe.
Slänger istället upp några bilder.


Tog en sväng ner till mormor & brodern i växjö. Åt glass, kollade på blommor & svettades. fint!


Grabbade varsin cola och satte oss på torget och solade. Kände oss coola & hade en evig diskussion om attraktiva kontra oattraktiva namn. Tänkte dessutom kidnappa en unge som gick förbi. Men han rymde med sin argsinte och otäcka far, så vi får ta det en annan dag.

Åt även lyxfrukost och fiskade gädda med jacob, som vi sedan dissekerade och grillade.
(gäddan alltså, inte jacob) hihehihuBlev dessutom bjuden på himmelsk födelsedagsmiddag hos mitt favoritmongo!


Söt som är hade hon även gjort allting, inkl chokladmoussetårtan (hur gott låter det inte) på laktosfri mjölk så jag var lycklig och åt tills jag storkna, love u och allt där emmellan!

RSS 2.0