25/9 -12 Dil Da Rog Muka Ja Mahi.

 
Vad är det för datum? jooooo det är den 25'e. Javisst! det är lönedag. Det vill säga en farlig dag. Ännu en gång rånar jag mig själv. Men jag känner än sålänge ingen skuld.
Jag förtjänar att köpa lycka. Jag har råd att köpa lycka. 

Har just käkat lyxpasta med mammut och svepte för några timmar sedan kaffe på Gotteriet med banany. Pratade framtidsplaner, prioriteringar och elände, och skrattade hysteriskt åt ett oväntat möte. 

Jag vet att du inte vet i vilket omfång eller i vilken räckvidd men jag hoppas i alla fall att du har en aning om hur bra jag tycker om dig. Du är en av de få, om inte den enda person jag litar på fullt ut. Du kom med bättre tider. Du gör min tid bättre. 

24/9 -12 YouareArunnerandIammyfather'sson.

Väcktes av att jag hade fötterna i nysnö och var nära på att drabbas av köldskador. Somnade om igen men vaknade en timme senare av att satte mig upp och kollade ner över sängkanten som om jag tappat något. Återigen sömn men ett lika hastigt uppvaknande, denna gången kallsvettig efter ett dödsrace i källerydsskogen. Öpnnade fönstret och somnade sedan för sista gången. Väcktes självklart lika snabbt. Den gången gav jag upp. Dessa snurriga, vilseledande drömmar kommer bli min död. 

Egzon kom på besök idag. Han tog glatt emot en kopp kaffe men bad snällt om en skvätt mjölk. GIFT! utbrast jag men gav honom någon milliliter ändån. Gav mig själv lite också. Dumt sarah. 

Efter kaffet gick vi ut på en promenad. Den ledde ner till hamnen, men inte mycket längre.
Min blåsa protesterade och en röst på andra sidan luren bad mig att vända. 

Bilderna bestod till största delen av ankor, trädstammar och smygfoton på egg.
Kände mig inte ett dugg kreativ, men fick i alla fall lite frisk luft. 

Mor tog sedan med mig till willys för att handla färska wookgrönsaker och kryddor.
Det vart som vanligt dyrare än när mamma handlar ensam. Men hon var tacksam även när jag tvingade henne köpa papperspåsar istället för plast. 

Efter kvällsmat förvånade jag mig själv. Lekte lite detektiv och fick fram ett nummer +44.
Blev lite nostalgisk och undrade om jag faktiskt skulle våga, efter att jag vågat, nu när jag varit så vågad. Jag vågade. Skrattde lite åt mig själv samtidigt och pratade gamla relationer med mor. Vi är lika vi två. Mer än jag vill erkänna. 
 

23/9-12 Emmon.

BOOOOYa det här blir en bra dag. Det här är en bra tid. 

Kom just hem från gymmet med en dyblöt rygg, svullen högerhand och blodsprängda ögon från
ett alldeles utmärkt söndagspass på boxningsgymet. Precis vad jag behövde.
Finns inget bättre, det vet jag ju. 

Som om inte det var nog får jag lön på tisdag, byter efternamn i veckan och åker på intensivkurs nästa månad. Allt ser ut att ordna upp sig lagom i tid med att jag
lämnar staden. fyfan va bra. 

Nu ska jag dock kila ut i köket och hjälpa sötmor med lunch.
Sedan blir det övningskörning så se upp! 

22/9 -12 VANISHED.

Ännu en gång snålar jag med uppdateringar. Inte för att jag inte har tid.
Inte för att jag har viktigare saker för mig. Men inte för att jag inte vill. 
Jag glömmer helt enkelt bort denna oväsentliga internetjournals existens. 

Har haft ett par rejäla tankteställare på sistone. Har fått för lite sömn. Gjort för lite nytta. Tvivlat och ändrat åsikt för många gånger nu. Slut på sådant trams dock. Orkar inte bli klämd och orolig någomera. Orkar inte tvinga bort mina känslor för de når mig ändå. Jag kan inte förstå hur man plötsligt blir tvungen att lämna saker som betyder bakom sig. Hur man ska kunna säga hejdå, trampa vidare och sluta bry sig om något man egentligen bryr sig om. Det funkar nog inte så för mig. Det jag i själva verket kanske borde glömma ligger isället och provocerar mig. Korten är redan lagda men jag vill egentligen bara ta upp dem, blanda, och börja om. 

Från och med nu tänker jag lägga korten som jag vill. Endast göra sådant som gör mig gott.
Inte spilla energi på betydelselösa ting. Jag vet vad jag mår bra av, och det tänker jag fortsätta med utan att ifrågasätta det. 

04/9 -12 Punchdrunk Sweethearts.YEA I've been watching a couple of awesome movies lately... Vädret tillåter en ju inte annat. Har dessutom blivit straffad med en förkylning och mitt livs första getingbett den senaste veckan... gotta love WB. De små smutskastade asen har tagit över cafeét helt och ruinerar nu varnenda kyldisk på Wienerbageriet. Varför de fick för sig att förgifta mig med sitt kliande, brännande toxin har jag dock ingen aning om.. sure alla gillar kakor, så långt begriper jag mig på dem, men att sticka stjärten i mitt stackars finger känns bara känslolöst, ondsint och barbariskt. Nä fy! Ni är inte längre välkomna. 

Förutom film och rehabilitering har jag hunnit med två körlektioner, en kräftskiva på hagadalsgatan, roadtrip till Max och ett besök av George Jung. Or at least his anonymous twin. Det var fint. Men nu ska sarah sova. 

RSS 2.0