13/7 -11 turn the new world into oblivion.

whäääe, götet var göddigare än jag vågat förvänta mig. Blev upphämtad av Hanypany, Oscar & Sofia och hade en trevlig ditfärd med fina diskussioner och bilködisco. Vi kom fram alldeles lagom till middagen och avnjöt grillat tillsammans med Hannas kusiner & co. Mycket trevleet. Kände mig även lite tvungen att passa på när jag väl var vid havet och tog ett kvällsdopp tillsammans med Fia & Johan. De andra var badkrukor.. Var nog inte speciellt vamt i vattnet, men eftersom det blåste endel vid klipporna var det alldeles ljummet när man väl kom i.  
Avslutningsvis vart det lite kortspel och ostbågar, sedan somnade jag snabbt i takt med Oscars snarkningar.

Dagen därpå stod frukosten serverad i den mysiga lilla stugan och jag fick ta snabbaste duschen i min livshistoria för att undvika att duscha i minusgrader. När alla vaknat och var rena & fina gick bilen in mot stan och Liseberg där vi hade det förjävla bra hela dagen.
Fint väder och skrikande, illamående folk. gött. 
Tog även en paus och gick utanför staketen för att luncha på Subway, samt snabbshoppa på H&M innan vi spenderade hela kvällen inne på området. Åkte till och med  nya atmosfear i ösregn och såg Sammys äverntyr i 3D. En helbradag helt enkelt. 

Söndagen gick åt lite stugstädning och shopping i Hollywoodstore innan vi tog bilen tillbaka till Tranås igen. Försökte bestämt sova i bilen vilket visade sig vara helt hopplöst. Vaknade efter tio minuter varje gång och hade ont i rygg, nacke och andra kroppsdelar. Var det inte det hade jag fått foten i klämm och vaknade av att den sov, och att det kändes som om tusen jedis stack sina laser swords i fötterá på mig. Inte jätteskönt med andra ord. Kurrade av lycka när vi stannade till på Max för att sträcka på oss och slänga i oss lite mat. Prövade deras vegbörjare och blev aningen kär. Gillar inte hamburgare i vanliga fall.
Så fort jag kom hem la jag mig i alla fall till rätta och sov som aldrig förr. 

I måndags var det första jobbdagen på Wienerbageriet för i sommar, samt lite korvgrillning, Starwars och flugslakt hemme hos jacob. Dagen därpå återigen jobb och födelsedagsmiddag på GylleneThaien tillsammans med mårten & far . Jag åt Oxstek med två sorters sås!?!? lyxxx. Synd bara att de var gräddiga och gift för min stackars laktosmage. Var dock värt det.
Nästa gång ska jag testa grillplankan. fett. 

Idag bah har jag jobbat igennnn och dessutom tränat en aning. Fick ett träningskort i tidig födelsedagspresent så nu drar jag igång igen, denna gången med julia engborg som sällskap. Efter att jag tvättat bort svetten och käkat köttfärs på burk?!?! (smakade barnmat..men var gott. OK) så kom Maria hit och pratade ännu lite jobbalternativ för min del. Känner att jag börjar ha lite väl mycket flyt, snart går väl allt åt skogen. Mennn tills dess tänker jag roffa åt mig och förhoppningsvis bli rik och erfaren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0