09/2 -13 Keep Your Head Up.

HAHA videon vart aldrig riktigt færdigstælld. Fick krupp på Movie Maker så jag avinstallera det och gav upp. Får førsøka en annan gång.. Nu ær jag i varje fall på plats i Oslo hos min efterlængtade Sponge! aka Anette. Vi bor i en supermysig, lagom stor etta med katten Bella. Har fixat nya nycklar, norskt nummer och lite andra småærenden och befinner mig just nu i Auli hemma hos Anettes mor, dær vi ær kattvakt och just slængt in hembakad pizza i ugnen. LYX! Ska eventuellt åka och bowla med ett par gutter ikvæll men annars blir det lugna puckar. Ska se till att fixa skattekort och førsøka charma till mig ett jobb nu i veckan. Hårda tag! Ska inte ge mig i førsta taget. 

Hade!

04/2 -13 ALL MIXED UP.

Haha sicken blandad helg det blev trots allt. Tror att jag gjorde precis allt jag lovat mig själv att inte göra. Sup inte, Ät inte onyttigt, Spendera inte pengar, Se till att få tillräckligt mycket sömn, Sök jobb... Höll inget av mina ledsamma löften.. som jag kanske kunde förutspått.. jag vet ju egentligen att de får motsatt effekt. Varfördå då? FÖR ATT REGLER SUGER! punkt. Jag hade förstås en utmärkt helg trots brutna löften. Vinade och käkade gott med Mädmadde, kollade in Big booty Al's och Dennis nya hem, dansade till populärmusik från Montenegro, svepte shots och hade guldstund, försov mig och drabbades av skallebank 2.0, ägnade halva dagen åt Disney, bjöd över folk på spelkväll, somande alltför sent och fyrdubblade baksmällan, blev bjuden på ett berg av hemlagat fikabröd, blev ärrad av katten och käkade pasta med Majsen, förde djupa och lättsamma konverationer om precis allt, hejade på lillebror som spelade innebandymatch, hittade gamla videos på datorn och vigde min kväll åt Movie Maker (som jag förövrigt avskyyyyr, #$!!!ARGHGH chhhwhyy sarah? chwhyyy????? Lyckas jag färdigställa videon utan att kasta datorn i väggen ska jag minsann dela med mig. Annars får det va! 

Jag borde nog sova nu.

01/2 -13 About today.

I MF MADE IT! WOH I SURVIVED! 12 timmars träningsmanifestation á la Simen.
Trodde att den mentala frustrationen skulle klå mig de första sex timmarna och att mina muskler skulle lägga av i protest de sex sista, men tänka sig' jag klarade det! Fyfan va bra det känns. 

Nu såhär en vecka efter har jag åkt på en dunderförkylning och feberfrossa, men det har väl aldrig dödat någon... Nej tvärt om! Lite extra ompyssling och uppvaktning är guldvärt. Snart komer Madde och gästar mig med B&J och allmänt skitsnack. Behövs en sådan här dag. 

Förutom att jag gått runt med en fruktansvärd träningsvärk hela veckan har jag faktiskt fått en hel del gjort. Har bland annat skrivit ut en jättebunt CVn, åkt till Eksjö och fixat nytt pass, fått mina betyg översatta, beställt biljett till grannlandet och röjt upp i mitt krypin. Man kan se golvet numera! Underlättar lite måste jag medge... Jag har dock det svåraste momentet kvar. Att packa! Gaaahd hur ska allt få plats? Jag har redan fyllt mitt senaste second hand-fynd (döläcker, grå gammal resväska med vinröda läderdetaljer) men har knappt packat hälften... hur ska detta gå? Tur att Anette kommer och möter upp mig på station, lär behöva lite bärhjälp. 

Nu ska jag göra annat. typ ha det fint! Det tänker jag ha. 

RSS 2.0