29/2-12 Keep The Streets Empty.

Äntligen, Slutligen, MF Finally är jag färdig med ledarpedagogiksketbös1. 
Dricker istället chai te, käkar mangosorbet & lyssnar på orgastisk musik, vilket resulterar
i en lycklig säl(som jag försökt illustrera nedan) Må hända att jag ligger efter i 100 andra ämnen men det får fan dröja ett tag till. Idag har jag inte ork till något annat än knappra på tagentbordet och göra lite halvhjärtad fingerdans i takt med musiken. BLAHDIHA. Kanske blir en film senare. Eller jag kanske rent av plockar fram en bok. Det återstår att se. TACKOCHHEJ.


28/2 -12 BombaclAAD STAR.

Ännu ett glapp mellan uppdateringarna. Högst troligtvis på grund av att jag är lat och glömsk, men även för att det inte hänt något storartat. Har tagit det relativt lugnt och njutit av det fina vädret som gjort vardagen något behagligare. Var på kalasbowling i lördags, Egzon i ära. Bjöds på både dåliga förlorare, skrattanfall och nyuppfunna ordspråk. Sjukt bra helt enkelt. Trodde inte att jag skulle få ner än kägla, men min förmåga överraskade mig. Var ju rent av duktig. Efter bowlingen vart det hur som helst pizza, sallad eller entrecote á la baruuuun. Efter det några bärtz, westwood, gissningslekar och eviga diskussioner om tolkningsförmågor bakom ords egentliga definition. .... öh ja någon stans där tappade förfesten smak och vi fortsatte till Babar där dans och samkväm fick ta över. Kvällen avslutades till sist i en lägenhet på storgatan med ett tjugotal skrikande hockeyspolingar. Vi stannade inte länge.. 

Söndagen vart som vanligt lugn då jag hade PAhäng med sötlinn, och igår var det en så kallad högskoledag i skolan. Det vill säga att det pågår föredrag och annat bös all day, ingen riktigt skola. SCORE. Började jobba endel med personporträttet, skrev loggbok och slutförde inlämningen til PAt. Avslutade sedan dagen hos erik med att få stryk i fightspel och se färdigt Rango. Sjukt bra gjord. Ytterst sköna karaktärer. Se den. Minns att jag drömde något i stil med deras batbattle inatt. Kanske eftersom jag vaknade upp med en aning feber imorse. Drömmer alltid massa knas när jag är febrig. Well... nu är det återigen plugg som gäller.
24/2-12 IDONTNEEDIT.

Jaha då var det fredag igen och etikprovet är härmed avklarat. Var rädd att allt jag läst runnit av mig lika snabbt, men det kändes faktiskt riktigt bra på skrivningen. Ska bli spännande att se resultatet. Igår genomförde jag min alldeles för sena intervju med Simen,
och det gick bättre än väntat. Ska bli sjukt kul att feature redigera och kompensera med
ett dubbelt så bra arbete på grund av min försening. Öhm vad mer? ja, jag lunchade ju med
far idag. Golden såklart! Sjukt gott och trevligt att få träffa farsgubben igen:)
Längesedan nu. 

Nu ska jag över gatan och kolla film och tagga inför morgondagen. 
GÖDDELIGÖDD. hejsvej.

23/2-12 Young Folks.

Tiden går för snabbt för att jag ska hinna tänka, hinna planera, eller få något gjort över huvud taget. Har på något vis knappt tid för plugg och träning och försöker numera, förgäves fundera ut hur jag då ska hinna med att göra skit jag tycker är roligt? Dagens räddning var att samhällsuppsatsen sköts fram två veckor och att tandläkarbesöket nu är avbockat från schemat. Enda minus so far är att jag ligger efter med intervjun till personporträttet och att jag smakar skummt i munnen. flor? usch! might need it though.. Den söta blonda tanläkarn gav mig beskedet att mitt godismissbruk givit upphov till hål och att jag är tvungen att borra om två veckor. bhu fucking hu jag vill inte:(Är hur som helst ledig i helgen och ska försöka få saker överstökat, samt festa till det med Hany. Nu ska jag dock ner till skolan och ha MF-rövknullar-skit-pedagogik aka ledarskapspedagogik. Fyfan. Tur att jag ska ta en fika med patten efteråt.
Det väger förhoppningsvis upp det hela. Pushaj.

Longing.

Saknar mina små tussar.

19/2 -12 Kyss Med Oklara Inslag.

Måste egentligen sitta och skriva uppsats men gör som vanligt bara annat. Fönstershoppar på nätet, skriver ner suddiga tankar, dricker te och studerar buddhism. Borde kanske skriva ner alla tankar och frågor som poppat upp i mitt huvud den senaste timmen men jag tror jag måste avstå. Ni skulle förmodligen tro att jag inte är mentalt härdad eller helt enkelt poppat en jävla massa färgglada pills. Börjar nästan undra själv. Hmmm nu ska jag ut på balkongen och andas friskare luft. Over'n out. 

Vilka lagar följer man om man står mellan mystiken och en vän?

18/2-12 Lets Love Loud. Love fully.

Hoppsan sa vad tiden går! Nästan läskigt. Imorgon är det redan södag igen och vårt undebara lov är snart över. CRAP! Har hur som helst haft det sjukt bra. Inte gjort alltför mycket utan har mest myst och gjort sådant som gör mig lycklig. Inte låtit mig själv stressa upp mig för minsta lilla, utan gjort precis vad jag känt för. Sjukt bra som sagt. 


Här i en fil i en värld utan slutstation.

13/2 -12 Det Överexponerade Gömstället.

Fredagkvällen var suverän med utgång på Babar tillsammans med Hany, Madde och Elin, samt en efterfest på andra sidan stan. Lördagen var underbar den med till en början.. haha. Började lite lugnt med ett par glas vin, tända ljus, rökelser och gamla skivor på hemmaplan och tågade sedan bort till Max med min andra hälft. Där var det fullt hus och det bjöds på dans, vin i mängder och melonshots. Var väl meningen att vi skulle hänga på parken hela kvällen, men det vart en ytterst kort utgång. Kom dock in gratis så det gjorde mig inget. Söndagen vart lugn med en promenad i det fina vädret, hyrfilm & flygande jacob. Superbbbb.

Idag vart det en lång sovmorgon och fika på Tranan innan jag tog en efterlängtad varm dusch. Försöker tvinga mig att skriva klart alla inklämmningar med det tycks inte gå. Får väl göra ett nytt försök om en stund.

10/2 -12 Nobody Does It Better.

Svettig som as och sketslut! Så det ska vara efter ett träningspass. 
Sprang både snabbare och längre än vad jag vanligen orkar med. Knas med tanke på att jag inte tränat alltför bra på senaste tiden. Gött dock! Maten är på ingång och mammsen storstädar hela lägenheten. Något bland det värsta jag vet.. kan hon inte vänta tills jag utrymmt?? Kan ju inte ens höra vad jag tänker med dammsugarn på..
Kan inte heller stänga in mig i martins rum och kidnappa hans högtalare, eftersom han bytt lösenord och lämnat ledtråden "skulle inte tro det sarah". AS. Får hoppas att hon städat färdigt snart och att Empolibudet dyker upp med min mat. Börjar bli lite grinig här. 

Filosofiprovet i onsdags gick föresten helt okej och jag blev friskförklarad på sjukan igår:) Hade över normal hörsel på båda öronen och slipper komma tillbaka, NÅGONSIN! fyfan va göttttttttttttt. Haha byebye Henrik Harder, hoppas jag aldrig någonsin behöver se dig igen! Kvällen spenderades ännu en gång på andra sidan storgatan men jag var inte alltför social utan somnade till i soffan och sov tre timmar.. haha värt! Såg även halva filmen Aliens (åsm) och läste om hjärnor. Feeeejnt. Ikväll blir det kvalitétid med hanypany. Superb.

07/2 -12 I'M A FREE BITCH BABY.

Lördagkvällen blev ovanligt lugn för min del vilket var sjukt skönt.
Efter att jag och mysmorsan ätit mat och tjatat i någon timme åkte hon vidare till Jorma och jag gosade ner mig i soffan med en bra film. Kommer inte ihåg vad den heter, men jag minns att jag blev alldeles gråtig av dess halvtöntiga love story och ville gifta mig med huvudkaraktären som var allmänt schizo men dööösnygg. Japp. Det var väl det min lördag hade att komma med. Söndagen däremot spenderade jag tillsammans med linnet som anlände i komplett mys-set. Vi gick till Hemköp och köpte Cola, samt plockade upp en pizza på Shalom, sedan var flöt-plugg-söndag ett faktum. Monica lär blir stolt. På kvällen vandrade jag över gatan för att ännu en gång mysa ner mig i soffan. Denna gången med Mario kart på skärmen. Sjukt kul även fast jag hamnade ett varv efter på regnbågsbanan och förlorade med 7-1 på balloon battle.
Igår var det väl meningen att jag skulle plugga hela dagen men så vet vi ju alla att det aldrig slutar. Tror jag läste om ett par visa filosofsnubbar i någon timme eller två, sedan var jag less påt'. Andra roligheter blockerade mina tankemönster och sömnen slog till tidigare än väntat. Sorry Locke! Jag var sömnig.. 

Idag startade dagen med textkommunikation och fortsatte med med naturkunskap, dvs en mockachino i kaffeterian med Klara.. Därefter var det svenska och någon tråkig ordlekstävling. Slutligen tre timmars hål och en inställd samhällslektion... VÄRD DAG... nej. Fan va mycket skit man gör i skolan egentligen.

Efter skolan mötte jag dock upp Klara för att ännu en gång grabba kaffe och prata om allt & inget. Denna gången på Gotteriet där kaffet hann bli kallt innan man hann smaka på det och där man lätt brände sig på elementet om man inte var aktsam. Hur som helst gött som fan och trevligt att träffa KLAEREN. Avslutningsvis gick vi i alla fall och kollade på PA i Holavedsaulan och skildes sedan åt vid ICA efter att ha gett löfte om en kommande spelkväll. 

Nu borde jag väl ägna tid åt filosoferna.. har ju trots allt prov imorgon. fml.

04/2 -12 Atlas Hands.

Gahd fredagen slog mig rakt i ansiktet. En sådan där skitdag helt enkelt. 
Konsten att vakna på fel sida. Konsten att få allting att vändas mot en. Japp. Ångrar att jag inte stannade inne. Men men idag är det lördag och jag har jobbat på bageriet hela dagen. Helt okej liksom. Maten stod på bordet när jag kom hem och mysmorsan hjälpte mig på bättre humör.

Åh vad jag saknar det. Saknar allt. Er. Dig.

02/2-12 Depth Over Distance.

Herrejissanes här har jag ju inte varit inne och vänt på jättelänge.
Jag har ju som sagt varit i Sydafrika och hälsat på, samt varit alldeles
lost och uppstimmad sedan jag oskadd men sårad återvände till denna kyla.

Afrika var freakin awesome! häh ah det träffade mig verkligen rakt i hjärtat
(klychigt men sant). Djuren, alla underbara människor, klimatet, kulturen och hela atmosfären var bättre och vackrare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Träffade så fruktansvärt mycket nya vänner och har varit med om saker jag tidigare inte trodde var möjligt. Har såååå mycket att dela med mig av från resan men har bestämt mig för att avslöja lite i taget och slänga in lite bilder och citat från min resedagbok här&var. Annars kommer jag att få sitta här och skriva hela natten och det har jag verkligen inte tid till. Eller snarare energi till. Somnar ju snart här. Så ja, jag delar upp det hela helt enkelt.


Tiden innan jul var hektisk, stressig, men hann trots det med en hel del hyss.
Min och Hannas spontalitet var på topp som vanligt då vi pendalade fram och tillbaka från bland annat jönköping där vi hade många roliga utgångar och kaotiska ögonblick tillsammans med Madde, Mathilda, Aleksandar o co, samt Jedi-jens och Marco. Många långa nätter och försovningar, men fyfan det var det värt. Även julafton var underbar med släkt, familj, mat i mängder och paket. Var dock fruktansvärt skönt att åka ifrån skiten efter midnatt. Usch har aldrig varit något för all julhets, ångest & tomma plånböcker. Bättre att dra ner till afrika och värmen! 

Hmm i mitt huvud är det kaos men kan försöka dela med mig av det förflutna jag inte haft tid att dela med mig av. Redan på tåget hem från Köpenhamn fick jag sms av hanna som paxade min närvaro inför kvällen. Hann endast hem och lämna av min väska och slänga i mig något snabbt att äta innan hon & Ellen kom och plockade upp mig i sin silvriga pärla. Vi åkte ner till Badhotellet och intog poolen och bastun där Fadi, Bachir & co alla redan befann sig (Snacka om härligt välkommnande). Där blev vi kvar tills över midnatt och klädde därefter på oss kläder och tog avslutningsvis ett par groggar hemma hos Bachir. Mycket trevligt trots att jag var halvt död efter hemresan, som sammanlagt tog oss 27 timmar förresten... yaaaaaay... Morgnarna därefter var det bara att gilla läget och åter inta en skolbänk för att läsa ovärdigheter och planera saker 5 veckor i förväg... usch. Jag var allmänt lost, drömmande och nedstämd ett bra tag efter hemkomsten. Vill ju egentligen inget mer än tillbaka, men jag har numera börjat accepter att jag har ett halvår kvar och helt enkelt för hejda mig ett tag till. Fick ett generöst uppslag i Tranåsposten, och haft ett himla jobb med att rensa bilder etc.. Annars har jag haft läxor, inlämningar och prov upp över öronen. Drabbades dessutom av en dunderförkylning som precis börjat ge med sig. Sicket elände!  Utöver detta stök har jag hunnit med en trip till Jens och hans nya lya, sett Hamilton på Tranåsbiografen med Erik, åkt skridskor och halvt slagit ihjäl mig, firat Williams födelsedag med tre timmars Wii, en trip till max med kusinerna och Henke, vinat med morsan & Mona, levt rövare på Baronen, "svimmat" i skolan, kapat håret, förnyat gymkortet, jobbat övertid med kliché, myst en himla massa och somnat halvägs in i bra fimer. Ja, jag har det som vanligt det underbart bra, även fast skolan tar emot mer än någonsin. Hade inte sportlovet varit så pass nära som det är hade jag anmält mig akut sjuk och stannat hemma i vilket fall! Höhö kortfattat var jul underbart, Afrika HEAVEN, och jag mår super. Lovemahlife UHYE.

Afrikabilder + dagbok lär dyka upp snart.  
Nu ska jag dricka chai och lyssna på Ben Howard.

RSS 2.0