13/7 -11 turn the new world into oblivion.

whäääe, götet var göddigare än jag vågat förvänta mig. Blev upphämtad av Hanypany, Oscar & Sofia och hade en trevlig ditfärd med fina diskussioner och bilködisco. Vi kom fram alldeles lagom till middagen och avnjöt grillat tillsammans med Hannas kusiner & co. Mycket trevleet. Kände mig även lite tvungen att passa på när jag väl var vid havet och tog ett kvällsdopp tillsammans med Fia & Johan. De andra var badkrukor.. Var nog inte speciellt vamt i vattnet, men eftersom det blåste endel vid klipporna var det alldeles ljummet när man väl kom i.  
Avslutningsvis vart det lite kortspel och ostbågar, sedan somnade jag snabbt i takt med Oscars snarkningar.

Dagen därpå stod frukosten serverad i den mysiga lilla stugan och jag fick ta snabbaste duschen i min livshistoria för att undvika att duscha i minusgrader. När alla vaknat och var rena & fina gick bilen in mot stan och Liseberg där vi hade det förjävla bra hela dagen.
Fint väder och skrikande, illamående folk. gött. 
Tog även en paus och gick utanför staketen för att luncha på Subway, samt snabbshoppa på H&M innan vi spenderade hela kvällen inne på området. Åkte till och med  nya atmosfear i ösregn och såg Sammys äverntyr i 3D. En helbradag helt enkelt. 

Söndagen gick åt lite stugstädning och shopping i Hollywoodstore innan vi tog bilen tillbaka till Tranås igen. Försökte bestämt sova i bilen vilket visade sig vara helt hopplöst. Vaknade efter tio minuter varje gång och hade ont i rygg, nacke och andra kroppsdelar. Var det inte det hade jag fått foten i klämm och vaknade av att den sov, och att det kändes som om tusen jedis stack sina laser swords i fötterá på mig. Inte jätteskönt med andra ord. Kurrade av lycka när vi stannade till på Max för att sträcka på oss och slänga i oss lite mat. Prövade deras vegbörjare och blev aningen kär. Gillar inte hamburgare i vanliga fall.
Så fort jag kom hem la jag mig i alla fall till rätta och sov som aldrig förr. 

I måndags var det första jobbdagen på Wienerbageriet för i sommar, samt lite korvgrillning, Starwars och flugslakt hemme hos jacob. Dagen därpå återigen jobb och födelsedagsmiddag på GylleneThaien tillsammans med mårten & far . Jag åt Oxstek med två sorters sås!?!? lyxxx. Synd bara att de var gräddiga och gift för min stackars laktosmage. Var dock värt det.
Nästa gång ska jag testa grillplankan. fett. 

Idag bah har jag jobbat igennnn och dessutom tränat en aning. Fick ett träningskort i tidig födelsedagspresent så nu drar jag igång igen, denna gången med julia engborg som sällskap. Efter att jag tvättat bort svetten och käkat köttfärs på burk?!?! (smakade barnmat..men var gott. OK) så kom Maria hit och pratade ännu lite jobbalternativ för min del. Känner att jag börjar ha lite väl mycket flyt, snart går väl allt åt skogen. Mennn tills dess tänker jag roffa åt mig och förhoppningsvis bli rik och erfaren.


08/7 -11 Spuare Peg Round Hole.

Första lediga dagen på länge. 
Har haft fullt upp med glssbaren, disken, serveringen och handukskrigen på Sjökrogen. 
Måste faktiskt medge att det är rätt tråkigt att behöva lämna dem. Har trivts riktigt bra med både personal och arbetssysslor. Inte världens roligaste kanske, men helt okej. I alla fall med tanke på summan pengar jag kom fram till att jag tjänat ihop på denna ynka tid jag varit där. Göddeligödd rent av.

Har inte bara haft det det roligt på jobbet, utan har även haft det förjävla fint efter jobbtimmarna. I fredags jobbade jag kväll ( på räkfrossan = stressfaktor 1000 ) Därefter hann jag endast hem och duscha en snabbis innan Elvira & Linnéa gjorde entre. Vi vandrade hem till Peter på lite födelsedagsfest följt av strandbaren. Lite shots, lite groggar och födelsedagssång sen var allting luddigt. Dock på ett bra sätt. Var överfötjust över precis allting i princip. Hur som helst vart det en snabbis förbi Frans innan Linnéa & Elvira slet med mig ut i mörkret igen (ljuger det blir fan aldrig mörkt ute råhär års?) Somnade i alla fall tillsammans med linnéajävel på hemmaplan. 

På morgonen var jag ganska sugen på at skita i livet lite. Hann endast sova tre timmar vilket resulterade i att jag cyklade halvt onykter till jobbet. Inte jättesmart kanske. NÄ, fy. Inget att rekomendera.. Jag överlevde dock, trots alla odds och kvällen spenderades hos madde på förfest. Efter det skulle hela skaran på skummparty i parken, så jag var beredd att vandra hemåt.  Fick dock ett samtal av patten och mötte upp honom på stan. Vandrade hem till Macke ,skrattades åt ett oriktigt samtal. Där blev vi kvar en stund och gick sedan en sväng runt stan innan jag parkerade mig i min säng i hopp om att jag skulle vara kryare nästa morgon. Det var jag sannerligen, men det var lugnare än någonsin på sjökrogen vilket innebar att halva dagen gick till at vika servetter och prata strunt med Mia & Elin.
På kvällen vart jag och Hanna bjudna på middag hemma á la Pat, Macke & Micke. Så de plockade upp oss i Mickes snabba bil och så åkte vi och handlade. Därefter var det bara att slå sig till ro och vänta på maten. Utmanade bland annat Hanna & Patrik i Mariocart. Var skitkul tills jag kom till fucking regnbågsbanan, föll över kanten 1000 gånger och blev frustrerad. Då var det dags för middag och jag & Hanna fick äran att glufsa i oss Mickes egna bearnaise (som förövrigt tog kol på min laktosmage) Jag må sett ut som en höggravid kvinna eftert men det var det fan i mig värt. Efter middagen slog vi oss ner i soffan och kollade på Wanted med Angelina Jolie vilket visade sig vara en döbra film. Se den! Käkade även chokladpudding och avslutade kvällen med ekande skratt från balkongen. Fruktansvärt värd kväll måste jag säga. 



I måndags var det dags att cykla upp till Hätte och jobba igen, då det var precis lika lugnt som dagen innan. Lite surt faktiskt.. tiden går så outhärdigt sakta när man inte har så mycket att göra. Meeeeeen tillslut var klockan tre och jag kunde cykla hem och sova en blund innan jacob hörde av sig. Vi åkte förbi Ica och handlade salladstillbehör och hämtade upp en pizza på Baronen. Sedan åkte vi hem och kramades. 

På morgonen vaknade jag av att en envis flugjävel, fast besluten att driva mig till vansinne, slog läger i mitt ansikte. Varenda gång jag viftade bort den satte den sig någon annan stans i mitt vansinniga ansiktuttryck och det var fullkomligt omöjligt att slå ihjäl den surrande elakingen. Passade istället på att mysa med Jacob som återigen åker iväg på äventyr.

Tisdag och onsdag har varit relativt lugna med jobb & annan sysselsättning, och igår var det sista arbetsdagen på Sjökrogen så jag passade på att frossa bufé, käka skopglass och retas med javob en sista gång. Får se om jag kommer tillbaks och jobbar där på helger framöver. Annars är det Wienerbageriet som gäller resten av sommarn.
Efter att ha lämnat in min arbetsutstyrsel och stämplingskort cyklade jag i alla fall hem och duschade lite snabbt innan Hanna kom förbi. Vi gick och handlade på willys sedan var det dags att bjuda pojkarna på middag. Vi var överens om en sak, att vi skulle slå deras middag. Så därför var det tre-rätters som stod på menyn. Till förrätt gjorde vi quesadillas med salami, mozzarella, röd chili, vitlök, oregano & ruccolasallad. Varmrätten bestod av grillspett, kött och bakpotatis med sås och sallad. Måste säga att det gick långt över mina förväntningar. Förrätten var underbart god och varmrätten smakade riktigt bra den med, i alla fall min supersauceofdoom som troligtis kommer serveras i dricksglas nästa gång. 

Efter middagen satte vi återigen i soffan och kollade på film. Denna gången en skräckfilm vid namn Insidious. Trodde jag skulle skita på mig ett par gånger och skrek som en liten flicka, men i slutet var den lite väl överdriven. Hatar dessutom när man får se "monstren" i filmer. Demonen i filmen var på prick lik darth maul i Star wars och jag kunde aldrig riktigt ta filmen seriöst efter det. Synd, för annars var den sjukt bra.
Åt dessutom vår superavancerade efterrätt Bananchoklá med glassss och när jag skulle ut i hallen och hämta min väska skrek jag som en liten kulting när Mackes arbetskläder på toan tydligen skrämde skiten ur mig. Hanna som gick bakom höll på att skta i byxan hon med och min gåshud la sig inte på flera minuter. crazzzyzyzyz.
Hur som helst var hanna allt för skraj för att gå hem själv, så Patten skjutsade först hem oss till Hanna där vi hämtade packning och sedan hem till mig där vi somnade tillsamans efter långa diskussioner om allat från livslust till luffarliv.


Nu sitter jag här och väntar på att tjejen ska sluta jobbet, sedan drar vi till Göteborg en sväng. Skönt att lämna staden och allt det innebär en stund.

RSS 2.0